Je bekijkt nu Een bedankje op zijn tijd !

Een bedankje op zijn tijd !

Een bedankje op zijn tijd !

Wij willen iedereen gewoon nog eens bedanken voor jullie steun! Op welke manier dan ook. Door oa. stortingen, aankoop gin of vzw-productjes, donaties en aankoop tijdens onze POP UP en het organiseren van acties tvv With Love by Ferre!

Dankzij jullie kunnen wij onze projecten waarmaken in de ziekenhuizen. Helaas kunnen wij nog niet veel aan jullie laten zien.

Momenteel liggen er 65 (door ons aangeschafte) lampensets te wachten in het kinderziekenhuis in Gent om geĂ¯nstalleerd te worden. Alle kamers op zowel kinderoncologie als algemene pediatrie zullen binnenkort verlicht kunnen worden in 12 verschillende kleuren! Helaas zijn we afhankelijk van de technische dienst, die het zelf ook heel druk hebben. Tevens moeten er kamers vrij zijn om de sets te kunnen installeren en spijtig genoeg zijn deze vaak bezet.

Ook zijn wij nog druk bezig met het realiseren van het bedrukken van de plafonds in de behandelkamers van deze 2 afdelingen. Aangezien we er nog niet helemaal uit zijn hoe we dit het mooist kunnen doen duurt ook dit wat langer.

En zowel voor de afdeling kinderoncologie als de afdeling algemene pediatrie zijn we met leuke projecten bezig waar we nog niet veel over kunnen zeggen omdat dan de verrassing er wat af is đŸ˜‰

Op dit moment zijn we ook bezig met onze start op de kinderafdeling in UZA! Hopelijk kunnen we jullie ook daar snel meer over vertellen!